Co dělají blogeři ve dvě v noci? [příspěvek v archivu]

Mladí, úspěšní, zdraví a silní blogeři pochopitelně stále ještě souloží. Ti mladí, ale méně úspěšní studují profily obou svých čtenářů na Google Analytics. Starší, pokročilí, uspokojení a zoufalí spí. Ovšem co zasloužilí páprdové, bardi blogerského nebe, ano, ti staří, tlustí a/nebo plešatí pánové, co už spát nemohou a sex návštěvnost blogu jim dávno nic neříká? Ano, správně. Diskutují o závažných problémech. Například se důmyslně, logicky a fundovaně celé hodiny přesvědčují, že rodiče jedné dcery mají druhou dceru s třetinovou pravděpodobností a naopak, že tomu tak není a pravděpodobnost je 50:50. Až někdy nad ránem jdou spát s utkvělou představou, že s 66,67% praděpodobností mají sestru Matyldu, pokud ovšem nejsou sami sobě bratrem, což ovšem usilovně tají před svými rodiči a vyústilo to u nich v roztomilou psychózu, kvůli níž nejsou schopni pozřít croissant s grilovanými garnáty ve stoji na levé noze. Tož to jen tak, abyste si nemysleli, že se třeba po nocích nudíme.

Petr Staníček, 13. 5. 2008 000 12.12 • Rubrika: Všeobecné11 komentářů u textu s názvem Co dělají blogeři ve dvě v noci?

11 komentářů k článku »Co dělají blogeři ve dvě v noci?«

[1] Vložil(a): David Grudl 13. 5. 2008 v 12.25

S takovou ten blog nikdy neotevřu. Vzals mi otvírák!

[2] Vložil(a): Arthur Dent 13. 5. 2008 v 17.08

[1] To je dobře, že ti ten otvírák vzal, aspoň nebudeš po nocích slopat lahváče a vymejšlet kraviny s dětma! ;) Doufám, že dal na moje slova a zabavil ti i vývrtku!

[0] Z celé diskuse pro mne vyplývá jednoznačný závěr href=„http://­www.misantrop­.info/687640-bloggerske-deti.php“ rel=„nofollow ugc“>http://ww­w.misantrop.in­fo/687640-bloggerske-deti.php – žádné řeči o dětech po 22. hodině!

[3] Vložil(a): Hekko 13. 5. 2008 v 23.13

Už jsem si myslela, že to chápu, ale muž mě vytrhl ze soustředění, takže už tomu zase nerozumím. Je Matylda Petr, Martin, nebo David? ;)

[4] Vložil(a): Pixy 13. 5. 2008 v 23.22

[3] To je právě to. Nejspíš to jsme všichni s 33% pravděpodobností.

[5] Vložil(a): Hekko 13. 5. 2008 v 23.34

Budou vám to muset vysvětlit vaše manželky, ty to vědět budou ;)

[6] Vložil(a): Hekko 13. 5. 2008 v 23.46

Tak jsem to s tou Floridou a synem-synem asi pochopila, ale bojím se to vyslovit, abych se nestala svou prababičkou, protože ta zemřela, než jsem se vdala, což by z mého muže dělalo nekrofila, a to mu nemůžu udělat, ne po tom, co jsem uvařila málo bramborové kaše, to by se zlobil…

[7] Vložil(a): Arthur Dent 14. 5. 2008 v 0.23

[6] Ve chvíli, kdy to vyslovíš, tvá prababička zmizí a ty se staneš svým vlastním bratrem – což tvého muže nepotěší o nic víc. Na druhou stranu můžeš s pravděpodobností 33.33% dokázat, že on je svoje sestra, takže budete moci dále spokojeně fungovat… Jen na to nějak šetrně připravte svoje rodiče.

[8] Vložil(a): Hekko 14. 5. 2008 v 0.28

[7] Jestli mi omládne, tak to beru, ale co když se stane jednou ze svých starších sester? Nebo dokonce svou tetou? Neriskuju.

[9] Vložil(a): Arthur Dent 14. 5. 2008 v 0.57

Dalekosáhlé důsledky: Máte-li dvě děti, je 50% pravděpodobnost, že budou mít stejné pohlaví. Je-li jedno z nich dcera, pravděpodobnost klesne na 33%. Což znamená, že je v populaci víc synů než dcer… Podivné, podivné…

Což mě přivádí k filosofické otázce, na kterou mi zatím nikdo neodpověděl: Pokud jeden kohout připadá na víc slepic, tak co příroda dělá s těmi přebývajícími kohouty? Předpokládám, že je transformuje do kuřecích prsních řízků, ale důkazy pro to nemám.

[10] Vložil(a): Hekko 14. 5. 2008 v 1.06

[9] Ale ono se skutečně rodí víc chlapců než děvčat, což je jasným důkazem faktu, že jsi někde v argumentaci učinil logickou chybu ;)

[11] Vložil(a): MartinV 17. 5. 2008 v 7.53

Díky za připomenutí zajímavé diskuze, vetšina jich na SW umře poměrně brzo a téhle se stále daří, asi tvorba dětí nedá dost lidem spát :-)

[9] – s těmi kohouty jste se trefil, jak důkaz doporučuji navštívit nějakého zemědělce nebo přemýšlet trochu ekonomicky ;-) Ale pozor v přírodě je to trochu jinak :-)

Váš komentář

Upozornění: Pokud vás téma tohoto příspěvku nezajímá, nebaví, dotýká se vás či vás dokonce uráží, tak prosím odejděte a pokud možno se nadále ve vlastním zájmu dalším podobným vyhýbejte. Hlavně se to prosím nesnažte autorovi sdělovat v komentářích, takové příspěvky nikoho nezajímají a budou nejspíš vymazány. Totéž platí pro vaše názory na osobu autora, na jiné přispěvatele, mluvení z cesty, ze spaní či pod vlivem omamných látek a další podobné výlevy nesouvisející s tématem článku. Jinými slovy, toto je prostor soukromého blogu určený pro komentování příspěvku publikovaného výše, nikoli k chatování a volné diskusi. Děkuji za pochopení.

Abyste mohli komentovat, musíte se přihlásit.